Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 6 aprilie, actiunile dezvoltatorului de jocuri pentru dispozitive mobile Firebyte Games vor intra la tranzactionare pe piata AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB. Actiunile Firebyte Games vor fi tranzactionate sub simbolul FRB (ISIN – ROAYEN5H8FS2).

Debutul actiunilor Firebyte Games la tranzactionare va fi marcat printr-o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare, care va avea loc in data de 6 aprilie, incepand cu ora 10:00 si va putea fi urmarita live pe canalele de social media ale Bursei de Valori Bucuresti (Facebook si YouTube).

In februarie 2021, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii pe piata de capital, bani care vor fi utilizati in proportie aproximativ egala, pentru extinderea activitatii de dezvoltare pentru linia de business “revenue-share” si pentru dezvoltarea de jocuri de tip Casual pentru dispozitive mobile, care sa fie publicate ulterior in regim propriu.

Plasamentul a fost incheiat anticipat inca din prima zi, in conditiile in care a fost inregistrat un grad suprasubscriere de aproape 366%. Societatea a vandut investitorilor 8,8 milioane de actiuni, la un pret de 0,56 lei/actiune. Astfel, Firebyte Games a obtinut o capitalizare anticipata de 19,7 milioane lei (4 milioane euro).

Firebyte Games are un capital social de 3,5 milioane lei, divizat in 35,2 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei/ actiune.

La inceputul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de actionari. Cei mai mari actionari ai societatii sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) si Adrian Andrici (12,08%).

SSIF BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat si, totodata, admiterea la tranzactionare a societatii pe piata AeRO, in calitate de Consultant Autorizat. BRK Financial Group va continua sa asiste Firebyte Games in urmatoarele 12 luni, ulterior listarii, pentru indeplinirea cerintelor de raportare si informare a investitorilor.

Mai multe informatii sunt disponibile in Memorandumul intocmit in vederea admiterii la tranzactionare si publicat pe site-ul BVB, la acest LINK.

(Sursa:  BURSA DE VALORI BUCUREȘTI (BVB))